Od 17 lat pomagamy firmom
w wyborze lepszego oprogramowania
Systemy POS dla gastronomii
System POS dla gastronomii umożliwia kontrolę zapasów, zarządzanie zakupami, odbiorami i przepisami zarówno w publicznych, jak i prywatnych firmach świadczących usługi gastronomiczne. Firmy wykorzystują te aplikacje również do zarządzania zapleczem, relacjami z klientami i ksiegowością. POS gastronomia pomaga kontrolować koszty, monitorować zapasy i zautomatyzować pracochłonne zadania. Systemy POS dla gastronomii są powiązane z oprogramowaniem dla gastronomii, oprogramowaniem do dystrybucji usług spożywczych i programami dla restauracji. Czytaj dalej Czytaj mniej
Powiązane kategorie
Wyniki: 6 w
Funkcje
- Zarządzanie zamówieniami
- Planowanie menu
- Wielomiejscowy
- Śledzenie kosztów
- Śledzenie zapasów
- Analiza żywieniowa
- Zautomatyzowane ustalanie harmonogramu
- Rozliczenia i fakturowanie
- Punkt sprzedaży (POS)
- Zarządzanie kateringiem
Funkcje
- Zarządzanie zamówieniami
- Planowanie menu
- Wielomiejscowy
- Śledzenie kosztów
- Śledzenie zapasów
- Analiza żywieniowa
- Zautomatyzowane ustalanie harmonogramu
- Rozliczenia i fakturowanie
- Punkt sprzedaży (POS)
- Zarządzanie kateringiem
Funkcje
- Zarządzanie zamówieniami
- Planowanie menu
- Wielomiejscowy
- Śledzenie kosztów
- Śledzenie zapasów
- Analiza żywieniowa
- Zautomatyzowane ustalanie harmonogramu
- Rozliczenia i fakturowanie
- Punkt sprzedaży (POS)
- Zarządzanie kateringiem
Funkcje
- Zarządzanie zamówieniami
- Planowanie menu
- Wielomiejscowy
- Śledzenie kosztów
- Śledzenie zapasów
- Analiza żywieniowa
- Zautomatyzowane ustalanie harmonogramu
- Rozliczenia i fakturowanie
- Punkt sprzedaży (POS)
- Zarządzanie kateringiem
Funkcje
- Zarządzanie zamówieniami
- Planowanie menu
- Wielomiejscowy
- Śledzenie kosztów
- Śledzenie zapasów
- Analiza żywieniowa
- Zautomatyzowane ustalanie harmonogramu
- Rozliczenia i fakturowanie
- Punkt sprzedaży (POS)
- Zarządzanie kateringiem
Funkcje
- Zarządzanie zamówieniami
- Planowanie menu
- Wielomiejscowy
- Śledzenie kosztów
- Śledzenie zapasów
- Analiza żywieniowa
- Zautomatyzowane ustalanie harmonogramu
- Rozliczenia i fakturowanie
- Punkt sprzedaży (POS)
- Zarządzanie kateringiem