Od 17 lat pomagamy firmom
w wyborze lepszego oprogramowania

Programy dietetyczne

Programy dietetyczne mogą być używane w branży usług żywnościowych i produkcji żywności do obliczania wartości odżywczych pozycji z menu i przepisów. Najlepsze programy dietetyczne wykorzystuje się również do tworzenia etykiet z wartościami odżywczymi i składnikami oraz zapewnienia zgodności z odpowiednimi przepisami.

Nutrium to internetowe oprogramowanie, które umożliwia specjalistom ds. żywienia przekazywanie dokładnych informacji zwrotnych na temat diety klienta.
Dzięki Nutrium możesz analizować aktualną dietę swoich klientów i przekazywać im skuteczne informacje zwrotne na temat tego, co należy poprawić. Możliwe jest tworzenie spersonalizowanych planów żywieniowych i niestandardowych przepisów oraz generowanie raportów z analizy składników odżywczych w porównaniu z potrzebami i wymaganiami żywieniowymi klienta. Dowiedz się więcej na temat produktu: Nutrium

Funkcje

  • Zgodność z przepisami FDA
  • Planowanie menu
  • Zarządzanie recepturami
  • Analiza żywieniowa
  • Śledzenie alergenów
  • Baza danych składników odżywczych
  • Etykiety wartości odżywczych i składników
Dzięki Apicbase wszystkie przepisy są scentralizowane w chmurze, w tym informacje o alergenach i wartościach odżywczych, kosztach jedzenia i nie tylko.
Bezproblemowe monitorowanie i przekazywanie informacji o alergenach i wartościach odżywczych. Program tworzy raporty dotyczące alergenów pokarmowych i wartości odżywcze, dzięki czemu możesz w pełni skupić się na jakości. Wszystkie przepisy i menu są automatycznie aktualizowane i oznaczane informacjami o alergenach i wartościach odżywczych. Pozwala zaoszczędzić czas, wyklucza błędy i zwiększa zaufanie personelu podczas pomagania klientom. Załaduj składniki i alergeny. Sprawdź w oficjalnych bazach danych. Dowiedz się więcej na temat produktu: Apicbase Restaurant Management

Funkcje

  • Zgodność z przepisami FDA
  • Planowanie menu
  • Zarządzanie recepturami
  • Analiza żywieniowa
  • Śledzenie alergenów
  • Baza danych składników odżywczych
  • Etykiety wartości odżywczych i składników